Asiantuntevaa vene- ja pienkonehuoltoa Mikkelissä

Ota yhteyttä

Ahmamotor Oy on vahvan ammattitaidon vene- ja pienkonehuolto Mikkelin Anttolassa. Huollamme ja korjaamme veneet, perämoottorit, ruohonleikkurit, mönkijät, moottorikelkat ja vesijetit. Tarjoamme myös pienet autohuoltotyöt sekä vaivattoman talvisäilytyksen veneellesi. Tutustu palveluihimme tarkemmin, ja ota yhteyttä pyytääksesi hinta-arvion.

Venehuollot ja talvisäilytys

Olemme Tohatsu-perämoottoreiden valtuutettu huoltoliike. Perämoottorihuoltojen lisäksi saat meiltä kaikki muut tarvitsemasi venehuollon palvelut, kuten lasikuitukorjaukset, sähköasennukset, alumiinin ja rosterin hitsaukset sekä erilaiset laiteasennukset. Huollamme ja korjaamme veneet alan vankalla kokemuksella, laadukkaasti ja luotettavasti, merkistä riippumatta. 


Sopimuksen mukaan voit toimittaa veneesi suoraan laituriimme, josta nostamme veneen. Huollon jälkeen voimme säilyttää venettäsi tarvitsemasi ajan ja laskea sen jälleen vesille toivomanasi ajankohtana. Tarvittaessa voimme myös käydä huoltamassa veneen luonasi Etelä-Savon alueella.

Tuo veneesi meille myös talvisäilytykseen. Kylmässä ja tilavassa hallissamme veneesi on varmassa turvassa ja kevään koittaessa valmiina laskettavaksi vesille.

Lue lisää Säilytysehdot

Mönkijöiden ja kelkkojen huolto

Kaipaako mönkijäsi tai moottorikelkkasi korjausta tai huoltoa?

 

Ahmamotor Oy on menopeliesi asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mönkijöiden kolarikorjaukset, lisävarusteasennukset sekä määräaikais- ja kausihuollot. Lisäksi teemme mönkijöiden pesut ja vahaukset, sähkö- ja moottorivikojen korjaustyöt sekä renkaan vaihdot ja muut rengastyöt. 

Olemme myös perehtyneet mönkijöiden käyntihäiriöiden korjaamiseen.

 

Mönkijäpalvelujen lisäksi tarjoamme moottorikelkkojen kausihuoltoa ja rikkoutuneiden kelkkojen korjausta. Saat meiltä myös tarvitsemasi erikoisvaraosat nopeasti toimitettuina. Varastostamme löytyy jo valmiina useiden tunnettujen merkkien varaosia, ja kauttamme on myös mahdollista tilata nopeasti lisää varaosia eri valmistajilta ja maahantuojilta.

Lue lisää

Pienkoneiden myynti ja huollot

Kaikki koneet tarvitsevat säännöllistä huoltoa pysyäkseen toimintavarmana vuodesta toiseen. Ammattilaisen toteuttama huoltokartoitus sekä laadukas huolto takaavat koneen entistä ehomman toiminnan. Me Ahmamotor Oy:llä tarjoamme palvelut kaiken merkkisten pienkoneiden, esimerkiksi ruohonleikkureiden, mönkijöiden, vesijettien sekä moottorikelkkojen huoltoihin ja korjauksiin. Kaiken kattava huoltopalvelumme sisältää mm. moottorihuollot sekä kuljetukset.

 

Myymme myös pienkoneet, kuten ruohonleikkurit, lumilingot ja moottorisahat. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Echo, MTD ja CubCadet.

Lue lisää

Autohuollot

Saat meiltä lisäksi palvelut pienimuotoisiin autohuoltoihin. Toteutamme muun muassa öljynvaihdot, jarrukorjaukset sekä ruostevauriokorjaukset asiantuntevasti kaiken merkkisille ja ikäisille autoille. Kysy meiltä myös vanhojen autojen entisöinnistä! Olemme apunasi mielellämme mahdollisuuksien mukaan.

Kysy lisää

Pyydä kustannustehokas hinta-arvio

Kun veneesi tai pienkoneesi kaipaa huoltoa, ole meihin yhteydessä ja pyydä huollolle edullinen hinta-arvio. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse, sivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai tulemalla käymään paikan päällä toimipisteellämme Anttolassa, Saimaan rannalla. Palvelemme arkisin klo 9–17 sekä viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Kaikki yhteystiedot