Pienkonehuolto ja pienkonemyynti Mikkelin Anttolassa

Ota yhteyttä

Ahmamotor Oy on vahvan ammattitaidon vene- ja pienkonehuolto Mikkelin Anttolassa. Palveluihimme kuuluu myös pienkonemyynti. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Pienkoneiden huollot

Hyväkin laite tarvitsee säännöllistä huolenpitoa toimiakseen kunnolla vuodesta toiseen. Ahmamotor Oy on luotettava ja asiantunteva pienkonehuolto, joka huoltaa ja tarvittaessa myös koneesi merkkiin katsomatta. Kartoitamme koneen huoltotarpeen yhdessä asiakkaan kanssa ja lisätyöt suoritamme vain asiakkaan luvalla.

 

Voit tuoda meille korjattavaksi kaikki pienkoneet, kuten ruohonleikkurit, lumilingot, maantiivistäjät ja generaattorit. Kaiken kattava huoltopalvelumme sisältää myös tarvittaessa laitteen kuljetuksen meille huoltoa tai korjausta varten!

 

Nykyaikaisesta korjaamostamme löytyvät kaikki tarvittavat erikoistyökalut pienkoneiden huoltoja ja korjauksia varten. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot

Pienkoneiden myynti

Myymme myös pienkoneet, kuten ruohonleikkurit, lumilingot ja moottorisahat. Edustamiamme merkkejä ovat muun muassa Echo, MTD ja CubCadet.

 

Japanilaisen Echon tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi kestävät ja helposti käynnistyvät moottorisahat ja raivaussahat. Kaikkiin Echo-tuotteisiin saa pitkän, jopa viiden vuoden takuun. Takuun voimassaolo edellyttää säännöllistä vuosihuoltoa.

 

Saksalaislähtöinen MTD Products on yksi maailman suurimmista puutarhakoneiden valmistajista. Yritys on valmistanut puutarhakoneita jo yli 50 vuotta ja toimii nykyään maailmanlaajuisesti. Sen laadukkaisiin tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi ruohonleikkurit, ajoleikkurit, lumilingot, jyrsimet ja raivaussahat. Tutustu tuotteisiin maahantuojan sivuilla tai kysy lisää henkilökunnaltamme!

 

Cub Cadet on MTD Productsin tuotemerkki, joka on tarkoitettu vaativan käyttäjän tarpeisiin. Cub Cadetin valikoimaan kuuluvat ruohonleikkurit, 0-kääntösädeleikkurit, erikoislaitteet, lavamaasturit, ajoleikkurit, pientraktorit sekä lumilingot. Tuotteille saa kuluttajakäytössä kolmen vuoden takuun.

Ota yhteyttä

Pyydä hinta-arvio!

Kun mikä tahansa pienkoneesi kaipaa huoltoa, ole meihin yhteydessä ja pyydä huollolle edullinen hinta-arvio. Korjaamme myös rikkoutuneet laitteet. Aina ei todellakaan tarvitse hankkia uutta, vaan ammattilaisen käsissä vanhakin kone saadaan toimimaan jälleen. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse, sivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai tulemalla käymään paikan päällä toimipisteellämme Anttolassa,

Kysy lisää