Mönkijöiden ja kelkkojen huolto Mikkelissä

Ota yhteyttä

Ahmamotor Oy tekee mönkijöiden ja kelkkojen huollot ja korjaukset ammattitaidolla Mikkelissä. Kattava palvelumme pitää sisällään myös esimerkiksi rikkoutuneiden menopelien kuljetuksen huoltoon tiloihimme Anttolassa.

Mönkijöiden huolto- ja korjaustyöt

Meiltä onnistuvat kaikki mönkijöiden huolto- ja korjaustyöt valmistajan huoltokaavioiden mukaan. Huollamme mönkijät merkkiin ja vuosimalliin katsomatta pitkällä kokemuksella ja laitteiden läpikotaisella tuntemuksella. Palveluihimme kuuluvat myös mönkijöiden lisävarusteiden asennukset.

Olemme myös mönkijöiden kolarikorjaamo, johon voit ottaa yhteyttä kolarin satuttua. Autamme sinua myös asioinnissa vakuutusyhtiön kanssa. Soita, lähetä sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake – vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Meillä onnistuvat seuraavat mönkijöiden huolto- ja korjaustyöt:

- kolarikorjaukset

- lisävarusteasennukset

- määräaikais- ja kausihuollot

- pesu ja vahaukset

- sähkö- ja moottorivikojen korjaus

- käyntihäiriöt

- rengastyöt ja -vaihdot.

Yhteystiedot

Moottorikelkkojen huolto ja korjaus

 Ahmamotor Oy tarjoaa moottorikelkkojen kausihuoltoa ja rikkoutuneiden kelkkojen korjausta. Saat meiltä myös erikoisvaraosia nopeilla toimitusajoilla. Meillä on useiden tunnettujen merkkien varaosia jo valmiina varastossamme, ja tilaamme nopeasti lisää valmistajilta ja maahantuojilta.


Saat meiltä aina ammattitaitoista ja moottorikelkat tuntevaa huoltoa. Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme avulla korjaamme myös kaikki kelkkasi viat. Tarvittaessa tuomme palvelumme luoksesi ja noudamme rikkoutuneen kelkan korjaukseen. Kerromme mielellämme lisää moottorikelkkojen huolloista ja korjauksista!

Ota yhteyttä

Pyydä hinta-arvio

Kun mönkijäsi tai moottorikelkkasi kaipaa huoltoa, ole meihin yhteydessä ja pyydä toimenpiteestä kilpailukykyinen hinta-arvio. Tavoitat meidät nopeasti puhelimitse, sähköpostitse, sivuiltamme löytyvällä lomakkeella tai tulemalla käymään paikan päällä toimipisteellämme Anttolassa, Saimaan rannalla. Palvelemme arkisin klo 9–17 sekä viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Kysy lisää