Venehuolto ja venesäilytys Mikkelissä

Ota yhteyttä

Ahmamotor Oy tekee ammattitaidolla veneiden ja perämoottoreiden huollot ja korjaukset Mikkelin Anttolassa. Saat meiltä myös venesäilytyksen esimerkiksi talven ajaksi. Voimme säilyttää venettäsi tarvitsemasi ajan ja laskea sen jälleen vesille.

Veneiden ja perämoottoreiden huollot

Tarjoamme veneilijöille veneiden ja perämoottoreiden huollot vahvalla ammattitaidolla. Olemme Tohatsu-perämoottoreiden valtuutettu huoltoliike, mutta huollamme osaavin ottein myös muut merkit. Voit kääntyä puoleemme, tarvitsitpa sitten esimerkiksi kausihuoltoa, muuta huoltoa tai korjausta. Meiltä onnistuvat myös sähköasennukset, lasikuitukorjaukset ja muun muassa rosterin ja alumiinin hitsaukset sekä laiteasennukset.

Kysy lisää

Vene huoltoon helposti!

Meille veneen tuominen on helppoa. Sopimuksen mukaan voit ohjata veneesi suoraan laituriimme, josta nostamme veneen ylös huoltoa varten. Huollon jälkeen voimme säilyttää venettäsi tarvitsemasi ajan ja laskea sen jälleen vesille, kun niin toivot. Teemme huoltoja myös asiakkaiden luona Mikkelissä ja Etelä-Savon alueella.

Ota yhteyttä

Kausihuollot pitävät veneen kunnossa

Veneilykauden päätteeksi vene huolletaan talviteloille. Hyvä syyshuolto suojaa veneen järjestelmät ja takaa sen toimivuuden jatkossakin. Kevään uuden veneilykauden pääsee aloittamaan vaivattomammin, kun syyshuolto on hoidettu huolella. 

 

Keväällä on syytä käydä läpi veneen runko, rakenteet, moottori, akkujen lataus, sähköt, varusteet ja turvallisuusvälineet. On hyvä tarkistaa, että veneessä on kunnolliset pelastusliivit, pelastusrenkaat ja -liinat, sammuttimet ja ensiaputarvikkeet. Kun tuot veneesi kausihuoltoon meille, voit olla varma, että kaikki on kunnossa uutta veneilykautta varten.

Kysy lisää

Venesäilytys tarvitsemasi ajan

Voit tuoda veneesi meille talvisäilytykseen. Kylmässä ja tilavassa hallissamme veneesi on varmassa turvassa ja kevään koittaessa valmiina laskettavaksi vesille. Halutessasi voit ajaa veneen laituriimme, ja me nostamme veneen ylös puolestasi. Meille pääset myös kätevästi auton ja trailerin kanssa.

Säilytysehdot